Kabar-kabar

SILAHKAN TINGGALKAN KOMENTAR UNTUK BERKIRIM KABAR

11 responses

23 10 2008
sutardifamily

Assalamu’alaikum wr.wb.
Mas Sigit, postingnya di post saja mas, jangan buat halaman baru, hehehehe. Mangke halamane kakehan. Iki wae wis akeh banget je.
btw, pitakonku wingi nang khilafah1924 wis kejawab durung ya mas?
Wassalamu’alaikum wr.wb.
> Aik

23 10 2008
sutardifamily

Btw, matur nuwun ya mas git, pun dieditke daftar cucu. 🙂

26 10 2008
Aik

Ayo padha ngirim picture keluarga:
keluarga rembang: mas dodi ngirim ya,
keluarga pwd : mas agung jogja
keluarga pakdhe jon : mbak dewi
keluarga pakdhe to : mas sigit
keluarga pakdhe gio : pakdhe gio, eh ya, gani mewh gabung tapi kok gak da kabarnya
keluarga budhe sri : aik
keluarga pakdhe tri : mas nunuk.

ngirime piye?
lewat emailku apa arep dikirim dewek-dewek?

28 10 2008
Subagio Sutardi

Assalamualaikum …

Wah mlebu rene aku njur dadi bodho banget. Ya muga-muga kabeh njur dadi runtut, sejarahan. Rak njur bisa dadi novel utawa crita sambung.

Wassalam

30 10 2008
gani

Tu, gambar mbah rayi (mbah kandung) belum ada. Kasih dong.

3 11 2008
Aik

Wah, aku gak punya foto mbah yayi ki, kirimi dong, ntar head bannernya tak editnya.

15 11 2008
Aik

Beberapa halaman dah tak edit, bantu ngedit lagi ya, ato nambahi info jg gakpapa.

15 12 2008
sutardifamily

Om Gio mengarang babad Sarip, tapi juga dasarnya dari cerita mbah-mbah yang terdahulu. Ya mleset juga lumrah, abis sudah disimpan menjadi file lebih dari 60 th.

21 12 2008
aik

maturrrrr nuwuuuuuuuuun pakdhe.
bentar lagi tak uploadkan mbah kakung yang lagi nembang pangkur. kemarin habis ngrekam mbah kakung. hehehehe,……

12 11 2009
Subagio Sutardi

Iki aku nulis silsilah sawatara, Ya kanggo imbuh-imbuh ngisi, tinimbang blong wae. Saka critane mbah kung lan saka silsilah sing nang kalender.

30 08 2010
aik

alhamdulillah… tambah kathah isine. mantep pakdhe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: